Πλεκτά cashmere από την Benetton

Ποιος λέει ότι το κασμίρι αναφέρεται σε μια μόνο εποχή του έτους; Υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις σχετικά με το στυλ, μία εκ των οποίων θέλει να αφήνουμε αυτό το υπέροχο μαλλί να μαραζώνει σε μια γωνιά της ντουλάπας για το μεγαλύτερο μέρος του έτους .Προσωπικά λατρεύω το κασμίρι -της μαμάς χιχι- και θέλω εδώ και μερικά χρόνια να αποκτήσω ένα αλλά η αλήθεια είναι πως η υψηλή τιμή τους με εμποδίζει κάθε φορά..Όταν όμως ενημερώθηκα για τη νέα αυτή σειρά είπα να το ψάξω και μου φαίνεται πως φέτος είναι η χρονιά που θα βρει τη θέση του στη ντουλάπα μου.



Το κασμίρι της United Colors of Benetton είναι το αποτέλεσμα της χρόνιας εμπειρίας στον κλάδο των πλεκτών. Η Ιταλική μάρκα που έχει τα πλεκτά στο DNA της, είναι περήφανη για τα κλασικά και υψηλής ποιότητας υλικά της, τα κομψά και δημιουργικά σχέδια.

Το χρώμα, η άνεση και τα ανάλαφρα υλικά είναι ότι πιο ιδανικό για να φορεθεί κατά τη διάρκεια αυτής της άνοιξης.

Οι ζακέτες με τα κουμπιά θα είχαν γοητεύσει την Audrey Hepburn στις διακοπές της στο Κάπρι , ενώ τα αντρικά στρογγυλεμένα και V-neck πουλόβερ προσδίδουν ένα άκρως νεανικό πνεύμα σε εντυπωσιακά χρώματα που κυμαίνονται από το βαθύ μπλε, πράσινο, λιλά και φλογερό κόκκινο .
Αυτά τα υπέροχα κασμίρι είναι έτοιμα να αναμειχθούν και να συνδυαστούν για όσους προτιμούν ένα μίνιμαλ, αλλά γεμάτο προσωπικότητα στυλ.



* στο online κατάστημα οι τιμές για τη  συγκεκριμένη σειρά ξεκινούν από 40 ευρώ.


http://en.benetton.com/index.html
facebook.com/benetton
twitter.com/benetton
youtube.com/benetton

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects