Kathy Heydels - I Do- Bridal Fashion Week 2014

Η Kathy Heyndels παρουσίασε το Fashion Show “ I Do ” και εγκαινίασε το 1ο Bridal Fashion Week που πραγματοποιήθηκε στις 11/01/2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.



Ο Γιάννης Τόγκος εμπνεύστηκε την καλοκαιρινή collection από τα παστέλ χρώματα της άνοιξης, ροζ, λιλά, πράσινο, κίτρινο, γαλάζιο, σε μεταξωτά φορέματα στολισμένα με δαντέλες και πολύτιμους λίθους στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και αέρινα chiffon υφάσματα με έντονη παιχνιδιάρικη διάθεση τονίζοντας για άλλη μια φορά την θηλυκότητα.






Νυφικά mermaid gowns, με απλικαρίσματα σε μεταξωτό τούλι, σε ένα παιχνίδι με μεταξωτές διαφάνειες μουσελίνας και δαντέλας, κεντημένα με κρύσταλλα Swarovski για να ολοκληρώσουν το όνειρο κάθε νύφης.





Στο show που επιμελήθηκε η Fashion Stylist Αλεξάνδρα Κατσαΐτη παρουσιάστηκαν cocktail dresses, μακριές τουαλέτες και νυφικά σε ένα σκηνικό που θύμιζε wedding party, με μπαλόνια, πολυώροφη τούρτα από το Fresh, εντυπωσιακά λουλούδια και ανθοδέσμες by Kokkinos .


To styling περιελάμβανε 60s style καρέ περούκες σε fluo χρώματα, χτενίσματα σε Charleston style από τον Βασίλη Διαμαντόπουλο και νυφικά headpieces by EVITA PERONI. Το make-up είχε την υπογραφή FREDDY MAKE UP STAGE by Freddy Καλομπράτσος και τα παπούτσια από την εταιρεία SANTE shoes. Τη μουσική της επίδειξης επιμελήθηκε ο Χριστόφιλος Ασημακόπουλος και το φωτισμό ο Μελέτης Καριώτης.




Μούσες του οίκου: Ευαγγελία Αραβανή, Γιάννα Πολιάκου, Χριστιάνα Γαργαροπούλου, Γεωργία Βαϊνά, Κάτια Δέδε, Όλγα Κυπριώτου, Αναστασία Περάκη κ.α.



Δ.Τ

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects