Do it Your Way Workshop By Once Upon A Time by Evinhia

Τι οργανώνει η δραστήρια και δημιουργική Evinhia το Σάββατο 14/12? Ένα workshop διαφορετικό από τα άλλα με όλες σας καλεσμένες!






Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που μιλήσαμε με την Evinhia ,σε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στο χώρο της στην Ηλιούπολη.    Αν θες να θυμηθείς τί είπαμε δες εδώ  .


Το Once Upon a Time by Evinhia κλείνει ένα χρόνο που έχει μπει στη ζωή μας με τις λαμπερές & γεμάτες χρώμα δημιουργίες της Evinhia. Αγαπήσαμε τον βραζιλιάνικο 'αέρα' που δίνει στις δημιουργίες της τιμώντας την ιδιαίτερη πατρίδα της,λατρέψαμε τα maxi colar της ,τα σκουλαρίκια 'πολυελαίους' με τις πολύχρωμες πέτρες.
Αυτό το Σάββατο λοιπόν, 14/12 από τις 12.00-21.00 παρέα με όμορφες μουσικές ,σούπερ coctails, εκπλήξεις και πολλά δώρα όλοι θα μαζευτούμε στο Drunk Sinatra  (Θησέως 16,Σύνταγμα)
και θα δημιουργήσουμε!
Εμείς -κι εσείς- θα επιλέξουμε τα υλικά,τα χρώματα, το ύφος που θέλετε για το maxi colar σας ,θα του δώσετε όνομα και μπορεί να είναι η δημιουργία που θα γίνει μέρος της συλλογής της Evinhia για το 2014! Παράλληλα τα colars της συλλογής FW2014 για το Σάββατο θα μπορείτε να τα αποκτήσετε  με έκπτωση 20%!
Αυτές τις γιορτές δημιουργούμε,διασκεδάζουμε και ξεχωρίζουμε!




Μπορείτε να δείτε το Facebook event : https://www.facebook.com/events/1449362751957959/?ref_dashboard_filter=calendar

Θα είμαστε όλοι εκεί!!

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects