ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ..

Το κλειδί για πετυχημένο styling ιδιαίτερα στα κατσαρά μαλλιά βρίσκεται στο κατάλληλο κούρεμα καθώς και στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων.
Βεβαιώσου ότι ο κομμωτής σου ξέρει να κόβει κατσαρά μαλλιά.  Επειδή απαιτεί διαφορετικές τεχνικές κοψίματος από τα ίσια μαλλιά θα πρέπει να αναζητήσεις κάποιον που να ειδικεύεται σε αυτό. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί άπειροι κομμωτές και κομμώτριες που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική κουρέματος σε όλους τους τύπους μαλλιών μη λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητά τους. Το λάθος όμως κούρεμα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε επιπλέον ανεπιθύμητο φούντωμα και φριζάρισμα. Πχ στα κατσαρά μαλλιά το φιλάρισμα θα πρέπει να είναι πολύ ελαφρύ, αλλιώς θα καταλήξετε με ένα πολύ «ωραίο  μαξιλάρι πουφ». Συζήτησε λοιπόν καλά πρώτα με το υποψήφιο κομμωτή και εξήγησε του τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τα μαλλιά σου και ζήτησέ του την γνώμη του.
Tip: Επέλεξε για αυτήν την ενημερωτική κουβέντα μια ώρα μη αιχμής για να μπορέσει να σου αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο..
 και να μπορέσεις να βγάλεις σωστό συμπέρασμα για τις γνώσεις του, όσο μπορείς βέβαια, αλλά και για το ενδιαφέρον που θα επιδείξει.
Διάλεξε τα σωστά προϊόντα μαλλιών. Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην απλούστευση της καθημερινής σου ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών σου. Σε γενικές γραμμές, τα σγουρά μαλλιά απαιτούν προϊόντα ενυδάτωσης, ειδικά το καλοκαίρι. Ο ήλιος, η θερμότητα, το θαλασσινό νερό, το χλώριο προκαλούν ξηρότητα και ψαλίδα. Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις το καταλληλότερο προϊόν. Συνήθως τα anti frizz, ιδιαίτερα αυτά που περιέχουν σιλικόνη, οι αφροί και τα ειδικά ζελέ  για κατσαρά μαλλιά είναι προϊόντα που πρέπει να κοιτάς. Ρώτησε επίσης στα κομμωτήρια για να σου προτείνουν επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν στον δικό σου τύπο μαλλιών.  

0 σχόλια:

Post a Comment

thank you so much for visiting my blog and for leaving a comment
I really appreciate it!

 
style caramel © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects